Norlys Internet priser

Bestil Norlys bredbånd med høj hastighed

Blandt de mest innovative danske udbydere af internetløsninger til private forbrugere finder du Norlys. Faktisk er Norlys p.t. Danmarks største el- og telekoncern, og forsyner den dag i dag over 1 million danske husstande med elektricitet og internet. Har finder du en kort oversigt over Norlys internet priser.

Internet
via Fibernet

 • 1000 Mbit
 • Inkl. router
 • Gratis oprettelse
Pris: 379,- pr. md.

Kun 279,- pr. md.

Mindstepris i 6 mdr.: 2.274 kr.

Internet
via kabelnet

 • 1000 Mbit
 • Inkl. router
 • Gratis oprettelse
Pris: 279,- pr. md.

Kun 179,- pr. md.

Mindstepris i 6 mdr.: 1.674 kr.

Internet Plus
via Fibernet

 • 1000 Mbit
 • Inkl. router
 • Gratis oprettelse
 • Bedre dækning med 2 ekstra Wifi-enheder
Pris: 399,- pr. md.

Kun 299,- pr. md.

Mindstepris i 6 mdr.: 2.394 kr.

Internet Plus
via Fibernet

 • 1000 Mbit
 • Inkl. router
 • Gratis oprettelse
 • Bedre dækning med 2 ekstra Wifi-enheder
Pris: 299,- pr. md.

Kun 199,- pr. md.

Mindstepris i 6 mdr.: 1.794 kr.

Bestil norlys internet - en af Danmarks bedste bredbånds internet løsningerBrug for hjælp til valg af Internet? (Vi tilbyder ikke support til eksisterende kunder på dette nummer)
+45 40 56 69 98

Bestil dit Internet her

 • Vælg den ønskede grundpakke
  Sæt kryds hvis du er interesseret i at høre mere om rabat ved bestilling af TV + Internet.
 • Kontakt info

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • Din pris

 • Bemærk: Tilbuddet er ikke bindende og du vil inden for kort tid blive kontaktet af en af vores konsulenter så vi sikre du får den helt rigtige løsning.

Norlys internet – billigt bredbånd via fibernet eller kabel

Norlys ejer teleselskabet Stofa og Netselskabet N1, og kan derfor hjælpe med internetdækning selv hvor der ikke er mulighed for en Norlys internet løsning via fibernet eller kabel. Virksomheden nærer en vision om på kontinuerlig basis at udvide de eksisterende netværk for energi og digital infrastruktur, og dermed skabe basis for stærke løsninger til alle danske husstande. Se f.eks. alle Norlys internet priser i kasserne i toppen af denne side.

Uanset hvor i landet du har bopæl, kan Norlys således hjælpe dig hvis du har behov for hurtigt internet eller billig elektricitet. Læs med her, og bliv klogere på hvad Norlys kan tilbyde dig.

Norlys – internet, energi og tv i én og samme løsning

Vil du gerne slippe for separate regninger for el, internet og tv-pakke, og ønsker du samtidig at spare penge? Så bør du overveje at lade Norlys stå for alle tre.

Langt de fleste danske husstande benytter sig af både elektricitet, internet og tv-abonnementer. I en almindelig husstand findes således både netværksstik, antennestik og elektriske stikkontakter, og indtil for nylig blev disse hver især anvendt til forskellige formål.

Den dag i dag er markedet for energiløsninger ikke længere præget af monopolisering. Det betyder, at priserne på strøm generelt falder, og at fleksibiliteten for elkunderne øges, idet der udbydes flere forskellige løsninger. Du vil hos Norlys hurtigt kunne finde en model, som matcher dine behov.

Samtidig er der mulighed for at benytte fibernettet og kabelnettet til såvel telefoni og streaming tv som diverse datatjenester. Dette gør det mere enkelt at styre forbruget, idet der kun kommer én samlet regning for samtlige produkter. Norlys tilbyder samlede løsninger for internet, tv og streamingtjenester, hvilket du kan læse mere om i det følgende.

Norlys Internet – lynhurtigt internet via fiber eller kabel

Skal din internetløsning være nem, bekvem og uden dikkedarer? Så kan du med stor fordel vælge en fastpris løsning hos Norlys.

Med internet fra Norlys er du godt dækket ind – og det endda til en særdeles god pris. Fra kun 179,- kr. om måneden får du hurtigt og stabilt internet i boligen via kabelnet eller fibernet. Norlys tilbyder 1000 Mbit med gratis oprettelse.

Med i prisen hører Norlys’ sikkerhedspakke, som beskytter boligens WiFi mod hackerangreb, og samtidig giver dig mulighed for at opsætte familieregler på samtlige enheder, der er tilkoblet løsningen.

Solid dækning med Norlys internet

Hvis du bor i et sort hus, kan du vælge en udvidet løsning med fire WiFi enheder. På den måde er du sikret fuld dækning i hele boligen, uanset dennes størrelse og indretning.

I modsætning til de traditionelle løsninger, hvor samtlige enheder i boligen henter signalet fra én centralt placeret router, er Norlys’ internet i hjemmet baseret på flere enheder, som er forbundet i et såkaldt mesh-netværk. Det betyder, at du har stærk dækning uanset hvilket rum du befinder dig i.

Du bør derfor overveje at vælge Norlys Internet Plus løsningen, hvis du vil være helt sikker på dækning i hele din bolig. På Norlys’ hjemmeside kan du indtaste din adresse for at tjekke om du har mulighed for internet via kabelnet eller fibernet.

Norlys bredbånd – en billig og stabil internetløsning til alle typer boliger

Langt de fleste af os bruger internettet hver eneste dag – og hvor man for blot et årti siden primært anvendte nettet til at sende emails eller surfe, er anvendelsesmulighederne her i 2022 ganske mangfoldige. Således bruges internettet hyppigt til streaming eller download af film, lydbøger eller musik.

Der ud over bruges der en del båndbredde i forbindelse med hjemmearbejde, hvor man gerne vil kunne deltage i live møder via Zoom, Skype, Teams eller lignende platform. Og endelig trækker online spil og gaming samt telefoni og live tv-sening via diverse apps på forskellige enheder også en god bid af den samlede båndbredde.

Denne øgede brug af internettet stiller selvsagt krav til netværkets kapacitet. Det er derfor nødvendigt med en vis båndbredde og hastighed, hvis alle medlemmer af husstanden skal kunne have glæde af internettet – især når hele familien er hjemme på samme tid!

Gå ikke ned på internetforbindelse – vælg Norlys bredbånd

Norlys er blandt de førende leverandører af bredbåndsløsninger til danske husstande. Du vil altid kunne få den maksimale hastighed hos Norlys, da virksomheden til stadighed udvider og optimerer sit netværk i alle henseender.

Med en Norlys bredbåndsløsning er du sikret hurtigt og stabilt internet i hjemmet. Norlys er garant for den høje hastighed og ditto stabilitet, og vil altid bestræbe sig på at tilbyde de danske husstande den optimale løsning og de bedste Internet priser i forhold til kvalitet og service.

Hurtigt, stabilt og sikkert bredbånd til lave priser

Norlys holder generelt sine internet priser i et absolut rimeligt leje. Prisen på en Norlys internet løsning starter ved 179,- kr. per måned for 1.000 Mbit download. Dette er fuldt tilstrækkeligt for en gennemsnitlig dansk husstand, som benytter internettet til eksempelvis streaming, surf og gaming.

Samtidig får du sikkerhed med i din Norlys internet pris. Norlys kan nemlig tilbyde en sikkerhedspakke, som på effektiv vis beskytter familiens interne netværk mod hackere. Med i denne sikkerhedspakke følger muligheden for at etablere børnesikring, som udelukker husstandens børn fra skadeligt indhold på nettet.

Sikkerhedspakken indeholder tre grundelementer, nemlig

 • Internetsikkerhed
 • Privatlivs-VPN og
 • ID-overvågning

Internetsikkerhed beskytter mod virus, trojanske heste, spyware, ransomware og andre ondsindede programmer, som kan risikere at følge med når du downloader. Med sikkerhedspakken installeret kan du trygt surfe, streame og downloade uden at kompromittere netværket eller de enkelte enheders sikkerhed.

Der ud over er dine bankoplysninger beskyttet på effektiv vis, lige som du kan opsætte regler for hvad dine børn må se – og ikke se – på det store internet.

Privatlivs-VPN giver dig mulighed for at holde din browsing privat, så andre ikke kan følge med. Du kan surfe sikkert og privat – også når du er tilkoblet offentlige netværk, for eksempel på en café.

Med Privatlivs-VPN får du således ekstra sikkerhed, selv når du er tilkoblet et andet WiFi netværk end dit eget. Og med den tilhørende kryptering kan du samtidig beskytte din IP-adresse.

ID-overvågning gør det muligt for dig at opbevare dine adgangskoder sikkert, lige som du vil kunne oprette stærke og sikre adgangskoder.

Du vil få behørige advarsler om eventuelle databrud, som potentielt kan have eksponeret dine personlige oplysninger. Og du vil nemt kunne undersøge, om dine data er blevet gjort til genstand for identitetstyveri.